Ammattitaito

Kaikilla suunnittelijoillamme on korkea rakennusalan koulutus. Henkilöstömme on myös käynyt AEL Oy:n järjestämän Eurocodes-koulutuksen.

Kokemuksen karttumisesta huolehdimme käytössämme olevan laatujärjestelmän mukaisesti. Nuoremmat suunnittelijat pääsevät heti uransa alusta alkaen osallistumaan myös suuriin ja vaativiin suunnitteluprojekteihin kokeneiden suunnittelijoiden valvonnassa ja ohjauksessa.

Rakennusalalle jatkuvasti syntyvän uuden tutkimustiedon hakeminen sekä soveltaminen ovat keskeistä suunnittelijan ammattitaidon kehittymisen kannalta. Lisäksi ajantasaisen tiedon taitaminen on edellytys laadukkaan suunnittelun tuottamiselle. Haastamme jokaisen suunnittelijamme etsimään aina viimeisimmän tiedon mukaisen suunnitteluratkaisun joka on lisäksi käytössä toimivaksi havaittu ja elinkaareltaan kestävä.

Henkilöstömme on poikkeuksellisen hieno sekoitus nuorta intoa sekä vakaata kokemusta. Tällä kokoonpanolla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja sitoutunutta palvelua nyt ja tulevaisuudessa.