Tietomallintaminen

Lähtökohtaisesti hoidamme kaikki rakenne- ja elementtisuunnittelutoimeksiannot tietomallintamalla. Tämä tarkoittaa, että tilaaja, urakoitsijat sekä muut suunnittelijat saavat aina käyttöönsä rakenteiden tietomallin omia toimintojaan helpottamaan. Lisäksi tietomalli ei jää meillä luonnostasoiseksi, vaan mallintamisen perusajatuksen mukaisesti mallinnamme tarkasti kaiken runko- ja elementtisuunnitteluun liittyvän. Tätä kautta tietomallin koko potentiaali tulee hyödynnettyä. Ajantasaisen huippuosaamisen ansiosta pystymme tuottamaan niin pienistä kuin suurista kohteista mahdollisimman nykyaikaisen tietomallin.

Olemme viimevuosina panostaneet voimakkaasti tietomallintamisen käytön kehittämiseen. Kehitystyötä on tehty tiiviissä yhteistyössä Tekla Oyj:n, elementtitehtaiden sekä rakennusurakoitsijoiden kanssa.

Suunnittelukohteemme Derby Business Park voitti Tekla Global BIM Awards 2012 – kilpailun ja As Oy Kalasataman Fiskari ja Fregatti voitti Tekla Global BIM Awards 2013 – kilpailun precast-kategorian.