Tarinamme jatkuu toimivan johdon ostaessa Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy:n osakekannan yhdessä strategisen kumppanimme Elvak Oy:n sekä Lehto Invest Oy:n kanssa

Strategisen kumppanuuden avulla vahvistamme suunnittelupalveluitamme ja laajennamme palvelutarjontaamme rakennesuunnittelusta myös talotekniikkaan. Kokonaisvaltainen suunnittelun palvelutarjonta strategisen kumppanuuden avulla mahdollistaa tehokkaan suunnitteluprosessin ja tuoden asiakkaillemme selkeää etua perinteiseen toimintamalliin verrattuna. Tähtäämme markkinajohtajaksi tulevaisuuden rakentamisen, ja etenkin teollisen rakentamisen suunnittelussa.  Vastuullinen rakentaminen ja rakentamisen suunnittelu on nyt entistä ajankohtaisempaa, puhuttaessa ympäristöarvoista, kestävästä kehityksestä ja hiilijalanjäljen pienentämisestä. Nämä tekijät ohjaavat entistä voimakkaammin rakentamisen ja kiinteistöalan markkinaa tulevaisuudessa.

Mäkeläisen ja Elvakin yhteistyön syventyminen omistusjärjestelyiden myötä hyödyttää ennen kaikkea asiakkaita. Koska molempien yritysten omistus on vahvasti henkilöstöllä, voi asiakas luottaa saavansa parasta mahdollista palvelua. On myös valtava etu, kun suunnittelija ymmärtää rakentamisen käytännöistä ja kustannusten muodostumisesta. Insinööritoimisto Mäkeläisen yli neljänkymmenen vuoden historiassa alkaa nyt uusi mielenkiintoinen vaihe. Suunnitellaan yhdessä kestävää huomista.” toteaa Mäkeläisen toimitusjohtaja Olli Salo.

Yritysten strategiat ja palvelut tullaan yhteensovittamaan siten, että molempien yhtiöiden toiminta tukee toinen toistaan mahdollisimman hyvin mahdollistaen markkinoiden tehokkaimman suunnitteluprosessin ja miellyttävän asiakaskokemuksen. ”Olen innoissani mahdollisuudesta yhdistää Mäkeläisen ja Elvakin palvelutarjonnat. Samalla haluan toivottaa asiakkaat, työntekijät ja sidosryhmät tervetulleiksi toimimaan yhteistyössä kanssamme.” Elvak Oy:n toimitusjohtaja Timo Lehto sanoo.

Elvak Oy toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella tarjoten monipuolisesti talotekniikan palveluita kiinteistöjen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Yhtiön kattavat palvelut sisältävät LVIAS-suunnittelun, RAU- ja turvajärjestelmien urakoinnin, sekä ELVAK CARE-palveluliiketoiminnan elinkaarituotteet kiinteistöille. elvak.fi.

Yhtiön omistajanvaihdos ei vaikuta nykyisiin asiakkuuksiin tai käynnissä oleviin projekteihin.

Lisätiedot: 

 Olli Salo, Toimitusjohtaja
+358 40 506 6636, olli.salo@insmakelainen.fi