Yritys ja palvelut

Hyvällä tiimillä pääsee pitkälle

Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy on vuonna 1981 perustettu vaativien talonrakennuskohteiden rakennesuunnittelija.

Yli neljänkymmenen toimintavuoden aikana olemme tehneet yhteensä yli 2400 suunnittelutoimeksiantoa Suomeen ja ulkomaille.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Kajaanissa, Kempeleessä ja Tampereella.

Kotipaikka: Kajaani
Y-tunnus: 2629134-4

Osaamista ja laatua

Yrityksemme tarjoaa laajaan kokemukseen perustuvaa asiakaslähtöistä kokonaistaloudellista ja laatutietoista rakenneteknistä suunnittelua. Palveluihimme kuuluvat rakenne- ja elementtisuunnittelu, kantavien rakenteiden lujuustarkastelut sekä rakennetöiden valvonta. Työskentelemme sekä uudis- että saneerauskohteiden parissa.

Toteutamme kaikki rakenne- ja elementtisuunnittelutoimeksiantomme tietomallintamalla (Tekla Structures). Olemme tehneet tietomallintamispohjaista suunnittelua jo yli kymmenen vuoden ajan. Suunnittelukohteemme Derby Business Park voitti Tekla Global BIM Awards 2012 – tietomallinnuskilpailun ja As Oy Kalasataman Fiskari ja Fregatti voitti Tekla Global BIM Awards 2013 – tietomallinnuskilpailun precast-kategorian.

Luotettava kumppani

Toiminnassamme korostamme tehokasta ja asiakaslähtöistä yhteistyötä sekä joustavaa palvelua. Suunnittelussa arvostamme koettuja ja elinkaareltaan kestäviä ratkaisuja. Tällä konseptilla olemme toimineet monien merkittävien sekä laajojen rakennuskohteiden rakennesuunnittelijana.

Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2021 4,6 miljoonaa euroa ja kuulumme parhaaseen luottokelpoisuusluokkaan AAA.