Insinööritoimisto Mäkeläisen uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Olli Salo

Insinööritoimisto Mäkeläisen pitkäaikainen toimitusjohtaja Ville Jurvansuu näkee, että nyt on monella tapaa oikea aika vaihtaa ”mäkeläisten” nokkamiestä. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Olli Salo on suurhankkeiden kokenut konkari.

Toimitusjohtaja tehtävässä aloittaa 1.3.2022 alkaen 39-vuotias diplomi-insinööri Olli Salo Tuusulasta, joka siirtyy Mäkeläiselle AFRY Finland Oy:n osastopäällikön tehtävästä.

Olli Salolla on 12 vuoden kokemus vaativien kalliorakennushankkeiden rakennesuunnittelusta, esisuunnittelusta ja työnaikaisesta suunnittelusta. Viimeisimpänä tehtävänä hän on työskennellyt AFRY:llä maanalaisten tilojen rakennesuunnittelun osastopäällikkönä. Lisäksi Olli on toiminut projektipäällikkönä suurissa suunnitteluhankkeissa ja johtanut työurallaan useita suomalaisia ja kansainvälisiä suunnitteluryhmiä. Olli Salo on tullut alalla tunnetuksi myös innovatiivisista suunnitteluratkaisuista palkintoja keränneissä allianssiprojekteissa. Erääksi Ollin uran kohokohdaksi hän mainitsee Suomen pisimmän liikennetunnelin, Rantatunnelin, suunnittelun Tampereelle.

Johtajana Olli kertoo olevansa aito, rehellinen ja otteeltaan valmentava.
”Haluan johtaa edestä ja olla itse tekemässä asioita. Pidän tärkeänä toisten osaamisen ja ihmisten kunnioittamista sekä kuuntelun taitoa. Tästä syystä pyrin purkamaan yhteisöstä kaikenlaiset siilot ensitöikseni. Toisaalta näen erittäin tärkeänä myös toimialalla oppimisen ja kehittymisen”, hän toteaa.